Wie ben ik ?

Mijn naam is Gerjanne Bloem, 30 jaar. Ik ben zes jaar als Psycholoog werkzaam geweest in de Verslavingszorg. Vele soorten problematiek en persoonlijkheden ben ik hier tegen gekomen en ik heb hier veel ervaring opgedaan in het werken met groepen en individuele begeleiding. In dit werk en ook uit eigen ervaring heb ik ervaren dat handvatten om met dingen om te gaan erg belangrijk zijn. Handvatten voor het beter omgaan met stress, negatieve gedachten, grenzen stellen, enzovoort. Eigenlijk een soort instructieboekje over hoe je denkt, hoe je je gedraagt en hoe je om moet gaan met dingen die er in je leven op je af komen. Als je dit namelijk weet, begrijp je beter waarom je doet wat je doet en kan je hier in de toekomst misschien wel iets in veranderen.

Graag deel ik hierover mijn kennis en help ik jou verder om deze uitdaging aan te gaan en de zoektocht te beginnen naar de kracht in jou!

Opleidingen en cursussen die ik gedaan heb:
-Universitaire opleiding Psychologie
-Opleiding Transactionele Analyse
-Cursus Mindfulness